Your cart is currently empty!
Posted on
by
erik.lenaerts
Op zondag 14 april nodigen we je uit voor een intro in de koffiewereld.
Je ziet het op onze kaart; slow coffee, aeropress, V60, Corrado, solo & dopoio’s, verschillende soorten bonen en spreken we nog niet over de specials zoals onze Blooming Allongé. En dan kom je thuis en probeer je iets gelijkaardig, toch niet helemaal hetzelfde. Binnen de 15 minuten zit je met een hele reeks vragen; moet ik fijner malen of grover, hoeveel koffie gebruik ik en wat met temperatuur? En hoe kom ik nu aan die zijdezachte melk om een tekening in m’n koffie te maken…
Het kan heel overweldigend zijn, vandaar dat we deze zondag enkele stapjes terug zetten en back to basics gaan. Doorheen de dag geven we theorie, voorbeelden en praktische tips. We passen de inhoud aan, aan de groep.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om apparaatgegevens op te slaan en/of te openen. Door toestemming te geven voor deze technologieën kunnen we gegevens verwerken zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site. Als u geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een beperkend effect hebben op bepaalde functies en kenmerken.